KunstWijs Winterswijk

Uw contactpersoon:Ine Bolk Roelvinkstraat 2 Pb 26 7100AA Winterswijk

inebolk@kunstwijs.org tel:0655590624

   

AANBOD WINTERSWIJK

Leerlijnen

beeldende vakken

cultureel erfgoed

dans

literatuur

multimedia

muziek

theater en toneel

deskundigheidsbevordering

projecten schoolbreed

voorstellingen

inschrijfformulier

contact

aanbod Berkelland

algemeen menu KunstWijs

 

 

 

 

Cultureel aanbod in Winterswijk,

Alle aanbieders in één brochure

De tweede brochure van KunstWijs. Inmiddels is d.m.v de brochure en de site goed in beeld wat Winterswijk en omstreken zoal te bieden heeft voor het basisonderwijs. Naast het aanbod dat in beeld is gebracht zien we ook dat verschillende aanbieders zich geïnspireerd voelen om met hun aanbod aan de slag te gaan. Op diverse scholen staat inmiddels een vast kunstmenu op het rooster. Omdat we daardoor weten wat we de komende jaren kunnen verwachten kunnen alle partijen beter op elkaar inspelen. Ik hoop dat jullie met deze nieuwe brochure ook weer op kunstzinnige ideeën komen voor het nieuwe schooljaar. Het komende jaar zullen we ook zelf de voorstellingen voor 2012-2013 moeten selecteren. In deze brochure vast een voorproefje van de verschillende theatergezelschappen. Ook nieuw dit jaar een aantal schoolbrede projecten met een eindafsluiting.

Het aanbod van afgelopen jaar blijft dezelfde codes houden om verwarring bij reserveringen te voorkomen. De nieuw tussengevoegde producten hebben een  nieuwe code. Het kan dus gebeuren dat u na 14.3 opeens 14. 8 tegenkomt en daarna weer verder gaat met 14.4.

Wij moeten ook een beetje bezuinigen en daarom dit jaar de brochure in zwart/wit. Daar tegenover staat een kleurvolle website.

Met vriendelijke groet,

 

Ine Bolk                                   

 

 
  Home/menu/leerlijnen/deskundigheidsbevordering/procedures/aanbodberkelland/aanbodwinterswijk/inschrijven/contact